Samarbeta med Devmedic.com

Vad kul att du är intresserad av att samarbeta med oss på Devmedic.com! Om du har hamnat här tror vi att du, precis som vi, älskar nya innovationer och produkter som tillför något bättre för marknaden och oss alla. 
 
Vi letar kontinuerligt efter nya samarbeten med innovativa produkter för sjukvård, tandvård, veterinärvård, restaurang eller något annat spännande.  

Vill du representera våra produkter är vi väldigt intresserade av ett samarbete med dig och vilket geografiskt distrikt som passar dig Er bäst. 
Är du intresserad av att ta fram ett skräddarsytt samarbete är du välkommen att kontakta oss på [email protected] , så återkommer vi till dig! Läs mer nedan om vad ditt mail till oss behöver innehålla. 
Vad vi vill veta om dig 
 
När du mailar till oss angående ett samarbete vill vi veta så mycket om dig som möjligt för att enklare kunna fatta ett beslut om hur ett eventuellt samarbete mellan oss skulle kunna se ut. Därför vill vi att ditt mail till oss innehåller följande: 
 

  • En kortfattad presentation av dig, din kanal (tex sjukvård), affärsområde. 

  • Varför du vill samarbeta med just oss.  

  • Hur du tänker dig att samarbetet med oss skulle se ut - vad du vill få ut av det och vad du tror att vi skulle få ut av ett samarbete med dig. Har du konkreta idéer får du gärna beskriva någon/några av dem.